Thuis

Ningbo Zhenhai TIANDI Hydraulic CO.,LTD

China Ningbo Zhenhai TIANDI Hydraulic CO.,LTD certificaten
China Ningbo Zhenhai TIANDI Hydraulic CO.,LTD certificaten
Het antwoord is ja, zullen wij u een orde voor 5000pcs-Solenoïdeklep verzenden. Dank u. Gelieve te worden wat slaap….

—— Jeff

Het goede hydraulische Machtspak verkoopt, fantasitic na verkoop de dienst. Wij zijn zeker wij win-win zaken zullen gaan.

—— Simon

Een welke snelheid van 3D tekening! Uw ingenieur stuurt 3D ons en 2D tekening in 2 dagen! Goed uitgevoerd!

—— John

Ik ben online Chatten Nu

Ningbo Zhenhai TIANDI Hydraulic CO.,LTD

Ningbo Zhenhai TIANDI Hydraulic CO.,LTD
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Wereldwijd
Merken : Tiandi of OEM
Aantal werknemers : 100~130
Jaarlijkse omzet : 3500000-5500000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 60% - 70%

 


Is Hydraulisch die Co. van Ningbozhenhai Tiandi, Ltd, in 2004 wordt gevestigd, een snel groeiend bedrijf dat de productie en de marketing van hydraulische producten integreert. Na 12 jaar ontwikkelings en de inspanning van onze alle werknemers, nu zijn wij één van belangrijke hydraulische productenfabrikanten en leverancier in China geworden. Wij houden zeer vriendelijke verhouding met vele sterke hydraulische fabrieken in China, en wij hebben in eigen land van hoge reputatie in de hydraulische industrie en internationaal genoten.
Onze Tiandi-fabrieksnadruk bij de productie van het meeste soort mini hydraulische machtspakken, hydraulische eenheden van energie, verzamelleidingen en allerlei kleppen die datatransportbesturingkleppen, richtingcontrolekleppen, de kleppen van de drukcontrole, patroonkleppen etc. omvatten. Hydraulische TIANDI is één van vroegste fabrieken van hydraulische pakken en eenheden. Wij hebben een professioneel team voor grondstof het kopen om de kosten te controleren. Onze arbeiders zijn opgeleid en efficiënt allen goed -. Allen boven deze merken onze zeer concurrerende prijs. Nu produceren wij meer dan 100 hydraulische machtspakken en meer dan 150 kleppen die over de hele wereld worden uitgevoerd naar ongeveer 30 landen en gebieden. Maar wij hebben nooit einde die doorgaan, bouwen wij een andere fabriek die hoofdzakelijk voor de productie van sommige technicusproducten is die hydraulische machtspakken en eenheden van energie omvatten om kosten te controleren en concurrerende prijs voor klanten uit te leveren.
Ons jong en dynamisch personeel van gediplomeerde ingenieurs concentreert zich op het onderzoeken van, het ontwikkelen van, het ontwerpen van en de productie van hydraulische systemen. Onze deskundigen van de de uitvoerafdeling zijn zeer en efficiënt. Zij zijn goed bij de uitvoerverwerking, om het even welke problemen en vragen over producten of verwerking, of document de wokken, u kunnen op hen contacteren en tellen. Tiandi Hydraulische niet alleen nadruk bij de productie van hydraulische producten, maar ook het ontwerpen, sourcing, zoekend en na het verkopen. Wij allen verstrekken 3D en 2D tekeningsaanbieding en OEM.
Ons Tiandi-motto is „de Ontwikkeling van de Kwaliteitsaandrijving, onderzoekt het Geloof Toekomst“. Wij proberen altijd ons beste om onze klanten de goede diensten en concurrerende prijs met hoogte aan te bieden - kwaliteitsproducten. Het is de manier wij de klanten en de markt winnen.
Gezien ons een kans, zouden wij u onze voordelen tonen. Voor uw vertrouwen en onze uitstekende dienst, zijn wij zeker wij een vriendschappelijke en lang-sternzakelijke relatie met uw geacht bedrijf kunnen vestigen.

 

Contactgegevens
Ningbo Zhenhai TIANDI Hydraulic CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. Mike

Tel.: 008613819869378

Fax: 86-574-86301629

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)