China Mini Hydraulic Power Packs fabrikant

Hydraulisch Co. van Ningbozhenhai Tiandi, Ltd

 

De kwaliteit drijft Ontwikkeling, onderzoekt het Geloof Toekomst

Ongeveer ons

Ningbo Zhenhai TIANDI Hydraulic CO.,LTD
Ningbo Zhenhai TIANDI Hydraulic CO.,LTD
Ningbo Zhenhai TIANDI Hydraulic CO.,LTD
Ningbo Zhenhai TIANDI Hydraulic CO.,LTD
1 2 3 4
Ningbo Zhenhai TIANDI Hydraulic CO.,LTD

Krijgen Mini Hydraulic Power Packs & Hydraulische Eenheden van energie Nu!

Klik hier om een offerte aan te vragen

Grote Markt
 • Noord-Amerika
 • Zuid-Amerika
 • West-Europa
 • Oost-Europa
 • Wereldwijd
Type Business
 • Fabrikant
 • Exporteur
 • Handelsmaatschappij
 • Verkoper
Andere details
 • Merken : Tiandi of OEM
 • Aantal werknemers : 100~130
 • Jaarlijkse omzet : 3500000-5500000
 • Opgericht Jaar : 2004
 • Export pct : 60% - 70%

 


Is Hydraulisch die Co. van Ningbozhenhai Tiandi, Ltd, in 2004 wordt gevestigd, een snel groeiend bedrijf dat de productie en de marketing van hydraulische producten integreert. Na 12 jaar ontwikkelings en de inspanning van onze alle werknemers, nu zijn wij één van belangrijke hydraulische productenfabrikanten en leverancier in China geworden. Wij houden zeer vriendelijke verhouding met vele sterke hydraulische fabrieken in China, en wij hebben in eigen land van hoge reputatie in de hydraulische industrie en internationaal genoten.
Onze Tiandi-fabrieksnadruk bij de productie van het meeste soort mini hydraulische machtspakken, hydraulische eenheden van energie, verzamelleidingen en allerlei kleppen die datatransportbesturingkleppen, richtingcontrolekleppen, de kleppen van de drukcontrole, patroonkleppen etc. omvatten. Hydraulische TIANDI is één van vroegste fabrieken van hydraulische pakken en eenheden. Wij hebben een professioneel team voor grondstof het kopen om de kosten te controleren. Onze arbeiders zijn opgeleid en efficiënt allen goed -. Allen boven deze merken onze zeer concurrerende prijs. Nu produceren wij meer dan 100 hydraulische machtspakken en meer dan 150 kleppen die over de hele wereld worden uitgevoerd naar ongeveer 30 landen en gebieden. Maar wij hebben nooit einde die doorgaan, bouwen wij een andere fabriek die hoofdzakelijk voor de productie van sommige technicusproducten is die hydraulische machtspakken en eenheden van energie omvatten om kosten te controleren en concurrerende prijs voor klanten uit te leveren.
Ons jong en dynamisch personeel van gediplomeerde ingenieurs concentreert zich op het onderzoeken van, het ontwikkelen van, het ontwerpen van en de productie van hydraulische systemen. Onze deskundigen van de de uitvoerafdeling zijn zeer en efficiënt. Zij zijn goed bij de uitvoerverwerking, om het even welke problemen en vragen over producten of verwerking, of document de wokken, u kunnen op hen contacteren en tellen. Tiandi Hydraulische niet alleen nadruk bij de productie van hydraulische producten, maar ook het ontwerpen, sourcing, zoekend en na het verkopen. Wij allen verstrekken 3D en 2D tekeningsaanbieding en OEM.
Ons Tiandi-motto is „de Ontwikkeling van de Kwaliteitsaandrijving, onderzoekt het Geloof Toekomst“. Wij proberen altijd ons beste om onze klanten de goede diensten en concurrerende prijs met hoogte aan te bieden - kwaliteitsproducten. Het is de manier wij de klanten en de markt winnen.
Gezien ons een kans, zouden wij u onze voordelen tonen. Voor uw vertrouwen en onze uitstekende dienst, zijn wij zeker wij een vriendschappelijke en lang-sternzakelijke relatie met uw geacht bedrijf kunnen vestigen.

 

Contactgegevens